Joey blijft, Hakim doodsbenauwd. ~ Utopia Gekte

2/23/2014

Joey blijft, Hakim doodsbenauwd.

Utopia Eliminatie: Amanda naar huis.

Enkele ogenblikken geleden is duidelijk geworden dat Amanda per direct Utopia moet verlaten. De bewoners hebben hun voorkeur uitgesproken in het voordeel van Joey. In ons liveblog kan je teruglezen hoe de gehele stemming is verlopen.

In onze poll zien we dat een grote meerderheid van 75% de voorkeur aan Joey heeft gegeven. Ook de bewoners dachten er zo over. Alleen Vanessa en Jimmy hadden een voorkeur voor Amanda. Nu Joey mag blijven heeft hij een bijzondere positie: Hij stuurt morgen Emil, Hakim of Nicoline naar huis. Echter heeft hij al aangegeven dat hij Hakim naar huis zal sturen. De komende 24 uur gaan dus spannend worden. Weet iemand Joey nog op andere gedachten te brengen? Hakim was al bezig met lobbyen bij Laura, Paul, Charlotte en Giorgio.Onze nieuwe poll gaat over de genomineerden. Wie mag blijven van jou? Je kan meerdere namen selecteren. Breng je stem uit in onze nieuwe poll.Lees hier wie Amanda uit Utopia is.
Lees hier wie Joey uit Utopia is.


Amanda is emotioneel van het plotselinge vertrek. Niet iedereen komt fatsoenlijk afscheid nemen van haar bij de poort. Hakim en Paul lopen niet eens mee om haar nog even uit te zwaaien. De rest van de groep troost en knuffelt haar. Het is definitief voorbij voor Amanda.

Paul en Hakim staan in de keuken te praten. Paul is in tranen omdat Hakim wellicht weg gaat morgen. Ze ontdekken nu pas dat Amanda al weg is. ''Kut!'' zeggen ze, het is al te laat. Hakim loopt nog snel naar de poort terwijl Paul in tranen weer de loods in loopt.

Het is niet alleen vandaag feest voor Joey, ook dinsdag want dan is hij jarig. Hij mag voor 50€ aan boodschappen bestellen voor zijn verjaardag.

23 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.