Hakim uit Utopia door Joey. ~ Utopia Gekte

2/24/2014

Hakim uit Utopia door Joey.

Hakim per direct terug naar zijn zoontje en vrouw.''Ik vind het jammer, ik heb niet het ding kunnen doen wat ik wilde doen. Het is wat het is, alles is met een reden. De reden voor mij is dat mijn Utopia thuis is. Ik ga terug naar mijn Utopia. Bedankt allemaal voor de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie er wat van maken.'' Dit is Hakim's reactie kort nadat hij van Joey heeft gehoord dat hij naar huis moet.

Joey's keuze is op veel dingen gebaseerd:

''Zoals iedereen weet is dit echt een kutkeuze. Mijn motivatie is dat ik eerlijkheid heel erg waardeer. Bepaalde invloeden vind ik niet prettig. In mijn Utopia wil ik dingen bereiken als groepzijnde en eerlijkheid staat voorop. Ik heb in eerste instantie aan Nicoline gedacht maar ze heeft volgens Joey haar plek inmiddels verdient. Emil ik vind je een toffe gast en je hebt je afzijdig gehouden. Je hebt niet geprobeerd om mij te overtuigen dat je moet blijven. Ik heb zeven weken thuis kunnen kijken en ik heb gezien dat Emil mensen motiveert om te sporten en hij heeft een steady cash-flow. We moeten allemaal ons eigen ding kunnen doen. Dan blijft er één over en dat is Hakim. Hoe moeilijk ik het ook vind, ik heb echt van je genoten. Alleen dingen gaan doen en dingen hebben gedaan is in mijn ogen anders. Je kan dingen beloven en acheraf daarvoor willen vechten maar het is moeilijk te accepteren dat je in zeven weken nog geen geld hebt verdient. Dat draait mij tot de keus om te zeggen dat jij vandaag naar huis gaat. Mijn keuze was al wat eerder bekend. Ik wilde jou (Hakim) de mogelijkheid geven je laatste dag mega van te genieten. dat heb je volgens mij gedaan. Ik vind het kut en zou je er bij willen houden. Ik ben genoodzaakt te zeggen dat het afgelopen is. Het spijt me ook voor jou Paul, ik weet dat ik je maatje naar huis stuur. Als je mij uit wilt schelden doe je ding joh.''

Paul baalt er ontzettend van dat zijn maatje naar huis moet en is in tranen. In ons liveblog kan je alles terug lezen over hoe het allemaal verlopen is vandaag. In onze poll, die binnen een dag 1307 stemmen kreeg, is duidelijk dat de Utopia kijkers ook het liefst wilden dat Hakim naar huis ging. Hakim was ondertussen zijn spullen aan het inpakken en laat weten er vrede mee te hebben. Rond 12:30 heeft hij het Utopia terrein verlaten. Harold, Lindy en Peter staan hem buiten op te wachten.112 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.