donderdag, februari 27, 2014

Andrea ontkent uitdelen medicijnen opeens.

Rust in Utopia, lekker friemelen en schilderen.

We durven het bijna niet te zeggen maar het lijkt rustig te zijn in Utopia. Een enkele keer praat Andrea nog over al het gedoe maar ze lijkt haar rust te kunnen vinden in het schilderen. En eerlijk is eerlijk: Voor de eerste keer vinden wij het schilderij van Andrea mooi om te zien. De kleuren passen goed bij elkaar.

Correctie:

Om 20:56 terwijl wij dit bericht schrijven: DRAMA IN DE TENT! Isabella vraagt hoe het met Andrea gaat en dit is voor Andrea de druppel. ''Iedereen de hele tijd maar zeuren hoe het met me gaat, het gaat heel goed met mij, lazer op!'' en ze loopt snel naar buiten toe om rustig een sigaret te roken..

Billy en Charlotte zijn heerlijk relaxt bezig met de armbandjes.

21:00. Isabella gaat naar Andrea toe. Ze wijst haar erop dat ze geen medicijnen mag delen. ''Ga je nu zo beginnen?'' Vraagt Andrea. ''Er zijn de afgelopen dagen maar vier pillen uitgedeelt. Ik wil er niet over praten, je doet precies hetzelfde nu.'' ''Nee, laat me! Hou op! Je moet ophouden met me!'' schreeuwt Andrea. Isabella laat weten het te doen omdat ze zich zorgen maakt. Andrea loopt naar binnen toe maar Isabella laat het er niet bij zitten.

Isabella: ''Je mag geen medicijnen meer uitdelen Andrea.''
Andrea: ''Laat me met rust! Laat me! Ik heb geen medicijnen uitgedeelt!
Isabella: ''Dat heb je wel!''

Charlotte komt erbij om Andrea te verdedigen. Volgens Charlotte maakt Isabella er een drama van. Dat vind Isabella niet erg want ze mag gewoon geen pillen uitdelen. Er komt een ruzie tussen Isabella en Charlotte. ''Moet ik een stikkie voor je draaien? Wordt je lekker rustig van.'' zegt Charlotte tegen Isabella.

Isabella: ''Ga lekker al die pillen nemen, wordt lekker verslaafd aan die troep. Neem er lekker drank bij, ga lekker blowen. Ik maak me heel erg zorgen ik spreek me uit!''

Charlotte: ''Wat een naar kind zeg.''

Isabella loopt verstandig weg en gaat bij Nicoline, Joey en later ook Jimmy zitten. Ze praten na over wat er allemaal aan de hand is.

Joey: Zou je hetzelfde doen als er XTC op een feest word uitgedeeld?
Nicoline: We zitten hier niet op een feest.
Joey: Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor wat ze doen.

Andrea staat buiten met Charlotte en Billy. De dames steunen elkaar en geven elkaar gelijk. Er is inmiddels duidelijk een splitsing te zien in de groep. Hoe zal dit gaan verlopen de komende dagen...Volgens Billy stookt Isabella alles op en staat het straks weer in de bladen.

Andrea schreeuwt terwijl ze weer bij haar schilderij staat dat ze geen medicijnen heeft lopen uitdelen. Ze spreekt zichzelf dus tegen om te voorkomen dat het weer in de bladen komt.Ze maakt er nu van dat ze alleen ibuprofen heeft weg gegeven.

Andrea over Isabella: ''Wat een stom wijf zeg, helemaal klaar mee. Helemaal klaar mee.''

Ruud ontkracht buiten tegen Paul dat het Ibuprofen was. ''Ik zeg het niet graag maar dat was het niet.''

Paul loopt meteen naar Andrea toe. ''Wat heb jij Ruud gegeven dan?! Als jij zegt dat je ibuprofen hebt gegeven, is dat zo?'' ''Ja, gisteravond!''

Ruud komt erbij en blijft erbij dat het geen ibuprofen was maar diazepam. ''Ik slik medicijnen waarmee ik niet alles mag combineren.''

Andrea blijft er bij dat het gewoon ibuprofen was. ''Er is niks aan de hand. Ik zal het niet meer doen, ik laat je lekker hoesten. Neeheeeee, ik doe nooit meer wat! Dan ga ik toch lekker naar huis, ik mag de mensen niet eens meer helpen. Ik wil gewoon lekker schilderen, ik krijg de zenuwen van dat wijf. (Isabella)''

21:36. Ruud roept Billy. ''Ze heeft mij diazepam en geen ibuprofen. Dat is helemaal niet zo.''

Ook Charlotte en Billy lijken eindelijk het licht te zien en beginnen Ruud te geloven.''Isabella ik moet je gelijk geven, het spijt me. Ik sta te trillen op mijn poten. Sorry, sorry, sorry.'' aldus Billy.

21:42. Alle stream vallen uit op het moment dat Vanessa keihard gaat schreeuwen. Het is niet meer mogelijk om te kijken. Alleen mensen die niet van streams wisselen kunnen blijven kijken.

21:49. Rienk begint ook te twijfelen en blijft Andrea ondervragen.Vanessa verklaart Andrea voor gek.

Andrea: ''Ík heb echt geen verkeerde intenties.''

21:50. Jimmy en Emil lijken de boel te kunnen sussen. Emil is er voor Andrea.

Ondertussen zoeken Billy en Ruud het pilletje die Andrea aan Ruud heeft gegeven in de GFT bak.

Een wanhopige Andrea tegen Rienk "maar jij gelooft me toch?"....Rienk praat er omheen

Vanesse kan er niet tegen om steeds te moeten huichelen tegen Andrea. Ze is daar klaar mee.

21:53: Andrea blijft maar zeggen dat ze het doet uit goede bedoelingen.

Jimmy ziet nu ook dat Andrea stijf onder de medicijnen zit. Hij maakt zich zorgen en wil dat er een arts bij moet komen. Haar geen medicijnen meer geven althans geen strip maar ze moeten iemand van de groep laten geven. Emil vind het ook raadzaam om een dokter te laten komen en met hem te praten.

Jimmy tegen Charlotte: Jij bent goed met haar..ik wil haar die vraag niet stellen maar het is belangrijk om te weten hoeveel ze genomen heeft.

Aike en Isa denken beiden dat Andrea een psychisch probleem heeft.

Aike loopt nu met Isa buiten.
Isa zegt: Weet je wat ik denk, die spoort niet. Ze heeft een diepgaand gesprek gehad over Sofia. Zij googled iedere dag naar anton. Ze zoekt negativiteit op.

21:58: Isa tegen Aike: "Eerst prijst ze Anton helemaal de hemel in. En nu is-ie ziek, en nu is het ineens een leugenaar, een fantast. "

Isa: "Ik heb zelfs gedacht dat ze alzheimer begon te krijgen."
Aike: "Weet je dat ik dat serieus ook heb gedacht."

Isa zegt dat Andrea dinsdag een strip valium heeft gehad, en die strip is nu leeg.

Andrea bied haar excuus aan ruud aan, maar het komt niet oprecht over. Ruud gelooft Andrea alleen niet dat het een ibuprofen was.

Paul is blij dat er geen dooien gevallen zijn. ''Anders hadden we weer een nieuwe gehad, maar of we dat hadden aangekund?''

Emil tegen Aike en Isabella: "Jimmy herkent bij Andrea dat ze waarschijnlijk te gortig is geweest met de hoeveelheid pillen. Daar doe je nu niets meer aan, het zit in haar systeem. Dus wat we gaan doen is: haar vanavond rust geven, en veel water laten drinken. Morgen moet er een dokter komen."

22:04. Laura neemt het op voor Isabella tegen Charlotte. Andrea gaat naar binnen en zegt dat ze ermee ophoudt.

Aike zegt nu weer "ik denk echt dat ze psychische problemen heeft ''Ze is een beetje een fantast.
Emil: Over de moestuin, ze weet er niets van.

In gesprek met Jimmy laat andrea de pillen aan hem zien. Ze heeft nu opeens ''perongeuk'' de verkeerde gegeven.

22:07 buiten: Lot loopt hard te hijsen aan een peuk.
Billy, geïrriteerd: Ja dat is wel mijn peuk hoor
Lot: Lieverd van mij mag je het hele pakje oproken hoor.
Billy: ja.. (kijkt nog steeds geirriteerd)
Lot loopt weg.

Het gaat om 5mg diazepam. Jimmy controleerde dit. Hij zegt tegen Andrea dat hij zich zorgen maakt.

Andrea slikt het om de pijn te verdoven, ''dat hoef je niet de hele wereld te vertellen.''
Jimmy maakt zich echt zorgen. Dit is niet de manier.

Vanessa: "Ik heb nog nooit zo'n leugenaar meegemaakt als die vrouw. Het is gewoon.... vernederend! Ik ben blij dat jullie ogen nu ook geopend zijn, want het was ook niet goed voor jullie."

Vanessa: "Elke keer als ze geconfronteerd wordt met leugens dan zegt ze: ja maar ik heb het goed bedoeld. Dat is haar stopwoord!"

Jimmy spreekt meermaals zijn zorgen uit dat ze die medicatie bij zich heeft. Andrea zegt "hou jij het maar bij je dan" Andrea: Niemand kent mij, niemand kent mij.
Jimmy: je hebt nu een aantal dingen gezegd en die kloppen niet. Ik maak me zorgen.

Andrea wil de camera's niet meer, ze wil naar huis zegt ze huilend. Ze wil het verdriet niet meer voelen en niet meer huilen. (Okey, wij krijgen nu echt medelijden met Andrea, dit gunnen we haar nou ook weer niet... Sorry, even een mening van Utopia Gekte tussendoor.)

Jimmy raad haar aan om het binnen in Utopia op te lossen en het hier allemaal recht te zetten.
Jimmy denkt niet dat Andrea klaar is voor de buiten wereld en dat ze daar een manier moet vinden om rustig te worden

"ik hoorde Ruud hoesten en wilde alleen maar helpen, Doe ik nooit meer"

Ze geeft nu toe dat Charlotte en Billy ook een tablet hebben gekregen. Ze had de meiden belooft niets te vertellen.

Nu confronteert Jimmy haar met het feit dat zij ook Charlotte en Billy pillen heeft gegeven. Dat ze strafbaar is. ''Je mag geen medicatie geven''

Hij zegt ook dat ze gewoon eerlijk moet zijn en moet zeggen dat ze het gedaan heeft. Andrea zegt weer dat ze Ibuprofen heeft gegeven. Jim "nee Andrea, stop daarmee."
Andrea: " Dan heb ik het verkeerd gepakt"

Jimmy mag Andrea's tas doorzoeken met haar toestemming. Er zit nog antibiotica van Hakim in.

Andrea geeft toe dat ze de medicatie van hakim heeft. Jimmy 'dat meen je niet'. Andrea weer erop ja maar het is antibiotica voor als iemand ziek word.

Nu vraagt ze aan Jimmy: ''Ga je het nu zeker tegen iedereen zeggen?'' Jimmy zegt dat ze zelf eerlijk tegen de groep moet zijn. En weer wil ze zeggen dat het andere pillen waren

Andrea: "zal ik maar gewoon weggaan dan? Ik ben alles kwijt me kind, Anton, ik heb geen zin meer.''

Jimmy zegt dat ze niets kwijt is, ze heeft zichzelf nog. Je kan alles kwijt raken als je je zelf maar niet verliest. Jimmy vind de buitenwereld nog niet geschikt voor Andrea. (Weer een mening van Utopia Gekte, sorry kan het niet laten: Jimmy is een held.)

Ze moet niet weggaan volgens Jimmy. ''Er staan allemaal leeuwen aan de poort die je op staan te wachten. Je bent daar nog niet klaar voor''

Laura tegen Billy en Charlotte: Andrea zal het nooit met verkeerde intenties doen, ze is gewoon een beetje warrig.

Ondanks dat jimmy neutraal probeert te blijven wil Andrea toch naar huis. Ze gaat haar best niet meer doen en gaat niks meer doen. ze is toch alles al kwijt. Jimmy probeert haar weer positief te krijgen.

Jimmy vraagt of Andrea tegen snurken kan, dan komt ze vanavond maar bij Jimmy slapen. 

Andrea: 'Ik ben zo'n lul, elke keer verpest ik het weer'

Andrea wil helemaal niks meer. ''Geef die pillen terug Jim en roep iedereen bijeen om afscheid te nemen.''

Ze huilt, echt tranen dit keer, 'stomme impulsieve gedrag van mij", zegt Andrea. Ik had gewoon terug moeten gaan naar Anton. ''Dan had je niet voor jezelf gekozen'' zegt Jimmy


Denk iets langer na voor je iets doet zegt Jimmy. Ik weet wat liefdes pijn is, maar ondanks dat moet je nadenken en niet zoveel medicatie innemen.

Andrea: Er is iets gebroken in mij, en dat vind ik het ergste. Ik wil hem niet meer zien, ik vind het verraad en dat wil ik wegdrukken.

22:34. Ze voelt nu alleen maar boosheid om haar heen. Jimmy troost haar en zegt dat hij niet boos is. Andrea vindt het maar gezeur allemaal en wil ermee ophouden.

Andrea geeft toe dat Isabella gelijk heeft maar ze wilde er niet over praten. Isabella heeft er voor gestudeerd zegt Jimmy. Dat heb ik ook zegt Andrea.

Jimmy haalt Ruud op. Andrea zegt sorry tegen hem. Andrea heeft gisteren 6 a 7 diazepam genomen en heeft ruud de verkeerde pil gegeven. Ze wilde niet meer, ze wilder er uit stappen ze wilde gewoon de pijn weghebben.

Ruud begrijpt haar. ''Je krijgt nogal wat over je heen.''
Ik hou van je, ik hou ook van jou.

Ze durfde niet te zeggen dat ze hem de verkeerde pil heeft gegeven.

22:41 Ruud vindt het belangrijk dat ze de waarheid verteld. Hij zal nooit boos worden om de waarheid. Andrea weer huilen...

Vanessa begrijpt niks van Andrea. ''Ze stond na de terugkeer van Anton urenlang te dansen, ze heeft geen verdriet.'' zegt ze.

Jimmy gaat morgen de hele dag met Andrea doorbrengen. De hele dag samen. Behalve op het toilet zegt hij. Hij gaat zich aan Andrea vastbinden met een touwtje, serieus.

Nu gaat Isabella naar Andrea toe. Jimmy geeft instructies over hoe ze het aan moet pakken en daarna moet ze niet met iedereen er over praten. Andrea bied nu haar excuses aan aan Isabella. Isabella is blij omdat ze heel veel zag en zich zorgen maakte.

Isabella laat weten dat ''het goed is''. Andrea huilt in haar armen.

''In verband met een technische storing is het mogelijk dat er geen beeld is op de livestreams.'' Dit staat nu op de officiële website.


Isabella: "niet meer sorry zeggen tegen mij, maar tegen jezelf. Ik kan er wel mee omgaan hoor"

Isabella zegt dat ze geen contact meer moet zoeken met de buitenwereld via de telefoon of via de mail en dat ze Jimmy of Isabella dat vantevoren moet vragen.

Andrea wil over Anton beginnen. Isabella:"We gaan het er nu niet over hebben, je gaat nu lekker veel water drinken.''

22:50. Isabella: ''Je gaat geen gekke sprongen meer maken, je gaat ook niet iemand bellen. Uit de buurt blijven van de laptop en telefoon.'' Jimmy geeft Andrea nog een knuffel.

22:56. Het is alweer rustig. Jimmy praat met onder andere Emil. Jimmy wil Andrea in Utopia houden. Emil lijkt het een verstandig idee om een dokter te laten komen.

Jimmy wil dat Andrea binnen Utopia tegen de buitenwereld wordt beschermd. Jimmy wil niet dat mensen op haar stemmen omdat ze veiliger is in Utopia.

Wij stoppen vanaf hier met updaten. Er wordt veel nagepraat maar veel van hetzelfde. Wij houden iedereen weer op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Wel vullen we dit bericht nog aan met eventuele video's die nog komen.98 reacties:

 1. Ik rook er nog een en geniet verder van dit gelul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jammer dat er geen beeld is , maar ik rook er ook nog ff 1 uit teleurstelling dat ik Vanessa niet heb kunnen horen topp wijf is dat

   Verwijderen
  2. Wat ik mij nu afvraag.......Utopia wordt een experiment genoemd.
   Zou het niet eens zo kunnen zijn dat niet de bewoners ( acteurs ) maar WIJ als kijker het experiment zijn.
   Gewoon om de kijken hoe WIJ als buitenstaanders, kijkers, streamers reageren op het geen daar in Utopia gebeurt.
   Een groot landelijk experiment.
   Tijdens die zogenaamde storing gisteravond, waar ik overigens niets van geloof, zitten de acteurs lekker bij een bakkie koffie om ons te lachen.
   Denk aan het programma met de Kamara's , waar de bewoners van een Afrikaanse stam gewoon Nederlandse acteurs waren.
   Misschien ver gezocht, maar de overweging meer dan waard, gezien de nalatigheid van Talpa in te grijpen bij zulke gebeurtenissen.

   Verwijderen
 2. 'Utopia' versus 'Sodom en Gomorra'

  Let the games begin!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst zegt Andrea: 'ik heb er maar 4 uitgedeeld'
  Later: 'ik heb helemaal niks uitgedeeld!'
  Leugenaar, actrice en een heks. Bah, ben blij dat Anton de relatie verbroken heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wie weet wat ze in al die jaren anton gegeven heeft?

   Verwijderen
 4. wat een kutwijf die andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en nu die kuttrol eruit weet je gvd hoe gevaarlijk dat is samen met adhd medicatie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is der eentje naar de grond geklapt denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd of Charlotte en Billy, Andrea nu nog geloven, nadat Paul en Ruud duidelijk gezegd hebben, dat ze wel pilletjes heeft uitgedeeld, zelfs aan Ruud die dit medicijn helemaal niet mag gebruiken i.v.m. zijn eigen medicijnen.

  Nog steeds houd ze vol dat ze geen diazepam heeft uitgedeeld.

  "Houd me vast, ik wordt hier zo onpasselijk van."

  "Andrea, mag ik a.u.b. een diazepammetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel fijn hoe je ons op de hoogte houdt, van de livestreams kunnen we het niet hebben. Jammer zeg, wel betalen geen beeld..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom niet eens meer op de app. Zijn er dooie gevallen soms.

   Verwijderen
 9. top dit!
  live is nog niks te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hebben jullie nog steeds beeld? Want bij veel mensen is het zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zou echt per direct uit het programma gezet moeten worden. Echt levensgevaarlijk, diazepam aan anderen uitdelen als zogenaamd ibuprofen. Iedereen reageert anders op medicijnen, en sommigen zijn er allergisch voor of gebruiken andere medicijnen die niet in combinatie samen kunnen. Echt vreselijk wat ze doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik vind het al die tijd al sneu voor haar ze heb ook een probleem maar ze krijgt wel heeeel veel over haar heen. ik snap niet dat ze haar aan dit programma hebben laten mee doen. tuulk is dat mooi voor kijkcijfers maar ze was er niet voor in staat ze hadde haar moeten sparen. ik hoop dat ze rust thuis zal vinden en met anton eruit komt hij kent er tenslotten en kon er in thuissituatie altijd mee om gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

 13. BORDERLINE PEgidsNLIJKHEIDSSTOORNIS
  Home
  Achtergronden
  Symptomen
  Heeft mijn naaste borderline?
  Het leven van een borderliner
  Behandeling
  Links
  Contact
  SYMPTOMEN

  Symptomen
  De diagnose borderline wordt vaak laat of in het geheel niet gesteld. Wellicht omdat andere stoornissen en problemen het stellen van de diagnose bemoeilijken.Volgens de DSM-IV, het handboek voor psychiatrische diagnostiek, heb je een borderline-persoonlijkheidsstoornis als er sprake is van het volgende:
   
  Je vertoont een patroon van instabiele relaties, een voortdurend veranderend zelfbeeld, stemmingswisselingen en problemen met impulsbeheersing. Dit patroon blijkt uit het feit dat je minstens vijf van de volgende slecht aangepaste eigenschappen vertoont:
   
  1. Je spant je tot het uiterste in om al dan niet ingebeelde verlating door anderen te voorkomen.
  2. Je relaties met anderen hebben een heftig karakter vol ups en downs.
  3. Je hebt een voortdurend verschuivend beeld van wie je bent of waar je in gelooft.
  4. Je hebt moeite zelfdestructieve impulsen onder controle te houden.
  5. Je dreigt met zelfdoding, doet pogingen daartoe of brengt jezelf verminkingen toe.
  6. Je stemming wisselt snel en alterneert tussen intense droefheid, kribbigheid of nerveuze gespannenheid.
  7. Diep van binnen voel je je alleen maar leeg.
  8. Je woede staat dikwijls in geen enkele verhouding tot de omstandigheden.
  9. Wanneer je onder veel stress staat, word je paranoïde of krijg je depersonalisatieverschijnselen.
   
  Empathie-test
  Simon Baron-Cohen bespreekt in zijn boek Nul empathie stoornissen waarbij gebrekkige empathie een rol speelt. Borderline is één van die stoornissen. Volgens Baron-Cohen zijn herkenning en respons de twee belangrijkste componenten van empathie. Mensen met borderline kunnen met beide moeite hebben – in elk geval slagen ze er niet in om op anderen te reageren met een passende emotie, en daarnaast hebben ze mogelijk ook moeite met het goed aflezen van intenties en emoties van de gezichten van anderen. In Nul empathie van Baron-Cohen is een vragenlijst opgenomen waarmee je zelf je empathiequotiënt kunt berekenen. Deze EQ-vragenlijst is gratis te downloaden. De vragen van deze schaal zijn zo geformuleerd dat ze betrekking hebben op de twee voornaamste componenten van empathie (herkenning en respons). De schaal onderscheidt mensen die moeite hebben met empathie, van mensen die er geen moeite mee hebben.
  © 2014 Uitgeverij Nieuwezijds
  Boeken


  Patronen doorbreken

  Schematherapie

  Dialectische gedragstherapie

  Nul empathie

  De borderline-dans

  De borderline-gids

  Schematherapie bij borderline

  Leven met een borderliner
   

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ben geen psychiater maar als ik haar zo een beetje bekijk komt ze wel op 7/8 van de 9 punten..

   Verwijderen
  2. Laat dit maar aan een psychiater over want diagnosticeren is een vak en niet zo simpel als aanstrepen. Ben het wel met je eens dat er grote kans is op een persoonlijkheidsstoornis, overigens ;-)

   Verwijderen
  3. ook normale mensen hebben vaak meerdere kenmerken van allerlei persoonlijkheidsstoornissen. Alleen een goed geschoold en ervaren arts/medicus kan de juiste diagnose stellen ...

   Verwijderen
 14. Top dit..want als je op Talpa moet wachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eindelijk........Andrea valt! E

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En weer doet charlotte het woord voor andrea.........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zijn het vrienden voor. Lief Charlotte!

   Verwijderen
 17. Wat een goed stuk, en wat een lief commentaar tussendoor van jullie (Utopiagekte)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. niet te geloven dat op talpa alles zwart is, is er een keer iets te beleven gooien ze de camera`s op zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Teken ook even de utopitie , zodat we samen sterk staan tegen de censuur op streams, chat etc. https://www.facebook.com/pages/utopitienl/1397708187161144

  BeantwoordenVerwijderen
 20. de dokter had al eerder gezegd dat GEEn medicijnen aan andere mocht geven,..zou ze niet meer doen, nu doet ze het weer

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben bang dat Andrea psychisch ziek is. Daar kan ze natuurlijk niks aan doen maar ze maakt wel een hoop kapot. Niet expres denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik ook. Helaas snapt niet iedereen dat ze simpel gezegd ziek is en ze gewoon hulp moet zoeken.

   Verwijderen
 22. TOP UTOPIAGEKTE!!!! Mijn complimenten, wat een goede site. Op Talpa kunnen we zeker NIET bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. die andrea is knettergek.. en gevaar voor zichzelf maar ook voor de rest

  BeantwoordenVerwijderen
 24. het ziet ernaar uit dat andrea er wederom mee wegkomt

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik begrijp niet dat dit door gaat , dit loopt vreselijk uit de hand .........

  BeantwoordenVerwijderen
 26. marijn swartj...27 februari 2014 22:54

  Koekoek!! En waarom kan DIT gewoon...?? Slaan schoppe. Mag niet!! Dan moet je eruit maar mensen sneeky drugs toe dienen is normaal?????? Omg!! GESTOord

  BeantwoordenVerwijderen
 27. moet de chat nu echt dicht?????

  BeantwoordenVerwijderen
 28. marijn swartj...27 februari 2014 23:05

  Dit Word weer media ophef!!! En als John haar niet snel eruit haald hahaha dan moet hij ook snel onderzocht worden kan nooit goed zijn dit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kunnen ze mooi samen op een gesloten afdeling.

   Verwijderen
  2. Andrea, dat is een geschenk uit de hemel voor meneer de Mol. iedereen maakt zich druk om die bitch, dus iedereen blijft kijken. nee die gaat er niet uit, daar zorgt meneer de Mol wel voor.
   Vreemd dat de enige die dat liegenbeest al lang door heeft is Vanessa, inderdaad een top wijf.

   Verwijderen
 29. Wel toevallig dat de streams het weer doen op het moment dat de rust is weer gekeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wederom bedankt dat jullie ons op de hoogte houden goed werk

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Begrijp niet dat er niet ingegrepen word. Harold kreeg toen der tijd een officiële waarschuwing toen zijn meissie aan de poort stond te schreeuwen dat hij vol moest houden. Maar Jomanda 2 mag pillen uitdelen als een dealer. Dat mens moet eruit en heeft dringend Hulp nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ze heeft haar zin, weer een nominatieronde waarin ze vrijgesteld wordt. Kunnen we de moeder van Utopia nog herinneren, (de gouden kooi) ook daar zat een gek in die uiteindelijk won.

  Het is een spel, en degene die sensatie brengt blijft as simple as that

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dank je wel voor deze update

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle up to date info, top!! Ik zie vooral een vrouw die heel erg in de knoop zit met haarzelf en geen uitweg meer vind uit haar eigen gecreëerde belevingswereld. De groep heeft er ook onder te lijden, ookal is dat nooit haar bedoeling natuurlijk. Ik hoop echt dat Talpa gaat ingrijpen voor haar eigen bestwil en haar weg haalt en naar een rustige plek brengt met de juiste begeleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. marijn swartj....27 februari 2014 23:25

  Zooo ziek dit en wij kijke. Toe en NIEMAND doet wat.... ik bedoel net ZINLOOS geweld!!!! Ohw nee WAT DAT is dit volgens de wet drug toevoegen word gezien als mishandeling dus +JOHn als je dit leest JIJ STAAT DIT TOE ZINlOOs geweld!!! Goed bezig!!!! Gewoon gestoord

  BeantwoordenVerwijderen
 36. de streams doen het weer

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gestoord wijf, ze zegt nu dat ze zelfmoord wou plegen...... met 4 pammetjes (de rest had ze weggegeven) en iedereen trapt weer in haar zielige verhaal !!!
  Ze kan van mij wel een aantal strips krijgen en dan ook allemaal innnemen graag !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha nou inderdaad! Een paar pammetje van 5 mg. is helemaal niks!! Ze maken er een heel groot drama van maar je kan daar zelfs 2 hele strippen van nemen en dan is er nog niks aan de hand. Isabella zou dat moeten weten! Wat lult die slap zeg! Veeel drinken.....tjonge jonge voor een paar pammetjes.....#Bullshit!

   Verwijderen
 38. En als je zo ziek bent wat sommigen beweren en dat geloof ik ook wel!!! Moet ze gewoon weg weetje...wand jezelf in gevaar brengen oké.. maar anderen.. en Andrea
  ..sorry ik heb niks tegen. Mensen met een stornos kunne. Ze niks aandoen maardit gaat ye ver en dan moet je tegen jezelf beschermd worden. En Utopia is daar niet de plek voor nee je heeft snel hulp nodig en niet achter de schermen wAnd die spanningen van het programma hebben tegen werking op haar gesteld heid en John moet gewoon ingrijpe

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Super dat jullie dit voor ons hebben geregistreerd!! dank jullie wel utopiagekte!!

  Maar wat een gekkenhuis..door één persoon... waarom zorgen de programmamakers niet goed voor dit zieke persoon? Zo kijkcijfers creeren vind ik wel wat ver gaan...

  Isabella is misschien irritant maar ze heeft wel vaak gelijk. zo nu ook weer, en hierdoor is de ware aard van andrea goed zichtbaar geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. INGRIJPEN...!!!!!! EN WEL NU!!!! JOHN NU INGRIJPEN!! Anders is het dadelijk een 'CRIME SeNE

  BeantwoordenVerwijderen
 41. vannessa of paul moeten die winnen top mensen zijn dat knap van vannessa om zich in te houden want ze was heel boos en paul heeft ook gelijk er is iets niet goed in haar hoofd ik ben niet voor issabella maar ze was nu een oplettende verpleegster heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 42. utopia gooi haar eruit neem vrandwoordelijkheid ze is gevaarlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het hier helemaal mee eens

   Verwijderen
 43. Ik vind het fascinerend om een keer een pathologisch narcist bezig te zien, zonder dat ik zelf de pineut ben. Als dochter van een narcistische moeder is het gedrag van Andrea zó herkenbaar. Ze bespeelt en manipuleert en als ze betrapt wordt op leugens, past ze haar verhaal keer op keer aan. Google eens op narcisme mensen, en jullie snappen wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap precies wat je bedoelt!!
   Ik snap ook dat dochter en Anton nu hun woede uiten, nu ze veilig in utopia zit. zo werkt dat met een narcist. je komt er pas van los als een narcist je niet meer in haar ban heeft...
   (tja ook ervaringsdeskundige)

   heel frustreren om te zien dat het haar toch gelukt is om weer medelijden te krijgen van iedereen.
   Ze is ziek in haar hoofd en kan anderen letterlijk kapot proberen te maken. je ziet het goed aan Lot: die is bereid om tegen iedereen te liegen, maar ook zit ze in een lastig pakket want ze heeft ook stiekem pillen van Andrea genomen. Andrea heeft haar al bijna waar ze haar hebben wil.

   Andrea moet er uit. en voor de mensen die toch medelijden hebben; het komt altijd wel weer goed met zo iemand, die vind wel weer een nieuw "slachtoffer"

   Verwijderen
 44. http://denarcist.nl/narcisme-kenmerken

  BeantwoordenVerwijderen
 45. ze zijn daar toch allemaal knettergek,wie gaat er nou pillen van een ander innemen ,dat moet je toch nooit doen ,die kunnen allemaal na afloop weer gewoon opgenomen worden ,er lopen er toch nog genoeg los dan dat er vast zitten ,en er zitten er dus in utopia die allemaal gestoord zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Isa Drama Queen lekker naar huis domme gans

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Isa heeft geen leven, zoekt altijd aandacht op een negatieve manier. Als je daar mee moet werken joh dan ben je de sjaak zeg wat een irritant mens

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Nww Andrea is de drama queen!! Isa gewoon naief maar wel het hard op de juiste plek! Andrea os gewoon koekoek ziek dodelijk en zinloos rijp voor gesticht

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Utopiagekte, bedankt voor de duidelijke update

  BeantwoordenVerwijderen
 50. bah bah wat een drama queen die Isa, lijkt wel een baby die aandacht wil, en als ze het niet kan winnen, dan loopt ze weg en zegt ze laat ook maar. De hele dag op andere mensen letten, ga iets nuttigs doen domme gans. Een verpleegster ben je tegenwoordig al snel ook als helpend handje, ze heeft helemaal nergens verstand van dat mens. Wat een vreselijk mens, snap niet dat ze die der niet uittrappen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je "lijkt wel een baby die aandacht wil"

   Verwijderen
  2. U klinkt wel erg dom met deze uitspraak JackiemB.

   Verwijderen
 51. Wat ik begrijp heeft ze al eerder medicijnen uitgedeeld daarzo, deze vrouw is zeer gevaarlijk en niet alleen voor haarzelf maar ook voor haar omgeving. Dat Jimmy haar in Utopia wil houden vindt ik zeker geen aanrader, deze vrouw heeft professionele hulp nodig en dat kunnen ze haar daar niet geven. Niemand daar is opgeleid om zo'n vrouw te behandelen dat kan en mag alleen gedaan worden door iemand die daar voor is opgeleid. Dus John de Mol haal haar er per direct uit en zorg ervoor dat ze de goede behandeling krijgt door de mensen die daar voor zijn opgeleid en denk nu eens niet aan kijkcijfers die zijn in dit geval niet belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou nou dat valt wel mee hoor... het wordt wel erg uit proportie geblazen. Dat ze niet helemaal spoort ben ik met je eens maar 'zeer gevaarlijk' is behoorlijk overdreven. Die paar diazepammetjes stellen weinig voor en wat betreft het innemen door anderen bij hun eigen medicatie: dat is ook deels hun eigen verantwoordelijkheid. Ze heeft niemend gedwongen, toch?
   Er lopen in de buitenwereld genoeg mensen rond die net zo narcistisch/egocentrisch zijn als Andrea, dat wil nog niet zeggen dat ze ontoerekeningsvatbaar zijn of rijp voor een gesticht.
   Zelfde geldt voor haar.

   Verwijderen
 52. Lijkt op borderline. En je moet je je afvragen, of je haar erop moet afrekenen. Dit gedrag kan ze niets aan doen. Ze krijgt Anton en haar dochter er niet mee terug. Wel zal ze uit de publiciteit moeten, want erin blijven doet haar eerder kwaad dan goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. diazepam zijn piepkleine pilletjes...ibuprofen grote roze smarties..dat verschil zie je echt wel hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ik vind Isabella, Jimmy en Paul de 3 grote helden in het hele pillenverhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Andrea hoort per direct opgenomen te worden in een inrichting, ik heb zelf ook iemand in mijn omgeving gehad, en die bracht iedereen in gevaar onder ander zichzelf (ze is ook strafbaar bezig, stelen, liegen hoort daarbij) wat de bewoners doen is heel erg lief en beschermend maar wat dan als ze toch buiten komt en de media stormt zich om haar...eerst laten rusten en veel drinken is goed en dan vervolgens door de dokter haar weg laten halen is de beste optie voor haar en de rest van de bewoners.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onzin. Als we alle mensen zoals Andrea zouden opnemen in een inrichting zou het daar stampensvol zitten.
   Een strip pillen slikken klinkt als heel veel maar met die lage dosis valt dat allemaal heel erg mee.

   Verwijderen
 56. Beste mensen, ik vind het jammer dat jullie zo negatief en streng zijn over Andrea.
  Als zij echt werkelijk iets mankeert met zijn gezondheid dit zou geen goed doen voor haar, juist
  tegen over stelde. Als ik alle kritiek lees word ik beroerd van terwijl niet eens na mijn gericht zijn.
  Wij mensen kunnen elkaar maken en breken en ik persoonlijk als wij beteren wereld
  willen beter ondersteunen elkaar als grof afmaken vooral in de Media!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We moeten haar beschermen.

   Verwijderen
  2. Ja hoor laten we allemaal medelijden hebben met de psychopaat.
   Ik heb een ziekte dus ik ben zielig, aanpakken die handel.
   Als je een probleem heb doe je er wat aan, en ga je niet zielig lopen doen en de rest van je leven medelijden proberen te krijgen, zodat je je zin door kan drijven.
   Had mevrouw nu al haar halve leven in een inrichting gezeten, en hard gewerkt om ondanks haar psychische problemen toch iets te maken van haar leven dan was het een ander verhaal.
   Maar medelijden hebben met een vrouw van 50 die al minimaal haar halve leven zichzelf en haar omgeving ruineert zonder iets aan haar probleem te doen, mag van mij per direct verplicht opgenomen worden in een gesloten inrichting.
   De zieltjes trekker......

   Verwijderen
  3. Als je een stoornis hebt, heb je dat heus wel door hoor. Mee doen met een t.v. programma waar continu camera's op je gericht zijn is dan niet bepaald slim.
   Tevens is een stoornis nog geen reden om bepaald gedrag te gedogen.
   Bij een pedofiel zeggen we toch ook niet dat hij er niets aan kan doen!

   Beste is als haar medebewoners haar ware gezicht zien. De beste hulp die zij kunnen geven is om geregeld tegen haar in te gaan ipv constant met haar mee te praten.

   Verwijderen
 57. We moeten helemaal niks ga een beetje mevrouw psygo beschermen!! Het programma moet dat doen en haar eruit sture.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag me af wie hier de achterlijkste is hier met zo een antwoord. Denk hier maar eens over na.

   Verwijderen
 58. Charlotte en Billy zijn net zo gestoord als die borderline patient.
  Hun huisdealer lopen te verdedigen en vervolgens als Ruud dan toch uit de school klapt weer lekker meelullen met de rest van de meute.
  Ze kunnen net zo goed in de stal bij de koeien gaan slapen, en zelfs dat is een belediging voor die arme beesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Billy is ook zo dom als het achtereind van een varken.
  Geen wonder dat ze maar kunstenares is geworden.
  Dit soort figuren gedijen niet in de werkelijke wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. als ze haar erin laten voorzie ik fascinerende televisie. een vrouw die overal mee wegkomt en de grenzen opzoekt... jonestown 2.0 LIVE! allemaal achter de meest gesoorde in t midden aan lopen. vanessa... zeg er wat van :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry hoor, maar als je het uitdelen van 5 mg diazepam gaat vergelijken met Jonestown dan weet je duidelijk niet waar je het over hebt. :)

   Verwijderen
 61. Een pammetje van 5 mg. doet bijna niks!! Ik neem wel eens een hele strip van 10 mg en dan nog gebeurt er niks behalve dat je heerlijk slaapt! Wat een gelul van Isabella, ze wil gewoon ff interessant doen! Slaat helemaal nergens op, zo gevaarlijk is diazepam nou ook weer niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens. Het is een hoop opgeblazen gedoe.

   Verwijderen
 62. Volgens mijn zijn veel deskundigen wie reageren en weten precies wat moeten gebeuren met mensen in uitzending Utopia. Het is fijn dat wij zo veel artsen hebben. Ik denk dat deze radicale reacties horen
  nergens thuis en vooral beledegingen slaan nergens op. Zijn nog personen wie ook beetje vriendelijk kunnen reageren op de gebeurtenissen in Utopia en op de groep?? Het word ook goede dingen gedaan door hun.?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. beledigingen is ook weer zo wat, maar iedereen heeft een mening. er is waarschijnlijk iets wat verontwaardiging ontstaan over het feit dat andrea doet alsof ze alles weet. andere mensen doet laten geloven dat ze weet wat ze doet. ze is geen dokkersassistent oid. als je pillen in iemands mond steekt ben je heel heel fout bezig. en dit is maar eén voorbeeld. ze is een hoarder op t gebied van pillen, "voor als iemand ziek wordt" :S ik zou nog liever mijn eigen been amputeren met een roestig mes, dan andrea mij een pilletje tegen de verkoudheid laten geven. ze hoort er niet thuis. haal haar er uit. anders ziet utopia er straks idd uit als Jonestown(after the fact)

   Verwijderen
 63. Medelijden voor die psychopaat? Never. Ze brengt zo iedereen in gevaar en denkt dat ze met haar zielige gedoe weg kan komen... Ze jankt alleen maar krokodillentranen.
  Vindt het toppie dat Vanessa, Paul, Isabella en andere er achter zijn gekomen wat een liegbeest en psychopaat zij is.

  Jullie beschermen haar wel, van oh ze is zo zielig, maar ze acteert dit echt keihard en ze vertoont ook symptomen van een personaliteit-stoornis. Eerst zeggen dat je iets wel heb gegeven, even later zeggen dat je niks hebt gegeven... zielig gewoon.

  Als ze echt zo ''ziek'' was, ja, dan moet ze er maar iets aan doen. En P.S dat je ziek bent betekent niet dat je medicijnen ''zomaar'' uitdeelt, uit ''goede'' bedoelingen. Zou ze moeten weten uit haar ''doktersassistente'' ervaring, met der zogenaamde vele ''diploma's''.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. beschermen heeft niet zo'n zin. zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
   hoewel borderline niet iets is waar je zomaar weer beter van wordt, mag je iemand best aanspreken op zijn/haar onhebbelijkheden. ik zeg... vooral doorgaan, al was t alleen voor mijn entertainment. t is haar keuze om alles bij elkaar te liegen. prima televisie :)

   Verwijderen
 64. Ze moeten eruit gooien en haar op laten nemen. Ze is gewoon zwaar ontspoort !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Andrea moet samen met haar tweelingzus lekker naar Bonaire gaan (of naar een andere zonnige bestemming.....) Zij en haar zus kunnen zich niet meer in het openbaar vertonen. Triest gebeuren. Heeft iemand daar zich gerealiseerd dat je je hele leven kan ruïneren door mee te doen aan zo'n soort programma? Echt heel erg triest...

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Mensen maak het niet zo groot zeg... Andrea hoeft helemaal niet tegen zichzelf beschermd te worden. Ze mag dan wel niet helemaal sporen (daar ben ik het roerend mee eens) en wie weet heeft ze inderdaad een persoonlijkheidsstoornis, maar dat wil nog niet zeggen dat ze niet gewoon zelf verantwoordelijk is voor haar eigen gedrag. Andrea weet best hoe ze zelf is en wat ze doet. Hulp zou geen kwaad kunnen maar is nog altijd iets waar ze zelf voor moet kiezen. Vermoedelijk heeft ze daar trouwens helemaal geen zin in want de kans is groot dat ze het veel lekkerder vindt haar problemen niet aan te pakken en zo lekker in het middelpunt van ieders belangstelling te blijven staan.
  Ook de bewoners hoef je niet in bescherming te nemen tegen haar, die kunnen dat ook zelf wel. Andrea is geen zeldzaamheid op deze planeet, vroeg of laat komen we dit soort 'zuigers' allemaal tegen. Als het kwartje bij alle bewoners gevallen is gaan ze vanzelf wel anders met haar om.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Amen, in gloria van Victoria....Andrea rules

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wat je nu ziet op televisie is voer voor psychologen, die vrouw is ontzettend labiel, heeft zichzelf niet onder controle. Leuke televisie maar denk ik niet goed voor de groep die daar zit. Maar gelukkig kan ze uithuilen bij de menselijke zakdoek Billy die begripvol knikt en snikt.

  BeantwoordenVerwijderen

Het is alleen mogelijk om met Facebook te reageren op berichten van Utopia Gekte via de desktop. Dit doen wij om spam en ongewenste reacties te voorkomen.

© 2013 - 2014 Utopia Gekte. All rights resevered. Designed by