Andrea ontkent uitdelen medicijnen opeens. ~ Utopia Gekte

2/27/2014

Andrea ontkent uitdelen medicijnen opeens.

Rust in Utopia, lekker friemelen en schilderen.

We durven het bijna niet te zeggen maar het lijkt rustig te zijn in Utopia. Een enkele keer praat Andrea nog over al het gedoe maar ze lijkt haar rust te kunnen vinden in het schilderen. En eerlijk is eerlijk: Voor de eerste keer vinden wij het schilderij van Andrea mooi om te zien. De kleuren passen goed bij elkaar.

Correctie:

Om 20:56 terwijl wij dit bericht schrijven: DRAMA IN DE TENT! Isabella vraagt hoe het met Andrea gaat en dit is voor Andrea de druppel. ''Iedereen de hele tijd maar zeuren hoe het met me gaat, het gaat heel goed met mij, lazer op!'' en ze loopt snel naar buiten toe om rustig een sigaret te roken..

Billy en Charlotte zijn heerlijk relaxt bezig met de armbandjes.

21:00. Isabella gaat naar Andrea toe. Ze wijst haar erop dat ze geen medicijnen mag delen. ''Ga je nu zo beginnen?'' Vraagt Andrea. ''Er zijn de afgelopen dagen maar vier pillen uitgedeelt. Ik wil er niet over praten, je doet precies hetzelfde nu.'' ''Nee, laat me! Hou op! Je moet ophouden met me!'' schreeuwt Andrea. Isabella laat weten het te doen omdat ze zich zorgen maakt. Andrea loopt naar binnen toe maar Isabella laat het er niet bij zitten.

Isabella: ''Je mag geen medicijnen meer uitdelen Andrea.''
Andrea: ''Laat me met rust! Laat me! Ik heb geen medicijnen uitgedeelt!
Isabella: ''Dat heb je wel!''

Charlotte komt erbij om Andrea te verdedigen. Volgens Charlotte maakt Isabella er een drama van. Dat vind Isabella niet erg want ze mag gewoon geen pillen uitdelen. Er komt een ruzie tussen Isabella en Charlotte. ''Moet ik een stikkie voor je draaien? Wordt je lekker rustig van.'' zegt Charlotte tegen Isabella.

Isabella: ''Ga lekker al die pillen nemen, wordt lekker verslaafd aan die troep. Neem er lekker drank bij, ga lekker blowen. Ik maak me heel erg zorgen ik spreek me uit!''

Charlotte: ''Wat een naar kind zeg.''

Isabella loopt verstandig weg en gaat bij Nicoline, Joey en later ook Jimmy zitten. Ze praten na over wat er allemaal aan de hand is.

Joey: Zou je hetzelfde doen als er XTC op een feest word uitgedeeld?
Nicoline: We zitten hier niet op een feest.
Joey: Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor wat ze doen.

Andrea staat buiten met Charlotte en Billy. De dames steunen elkaar en geven elkaar gelijk. Er is inmiddels duidelijk een splitsing te zien in de groep. Hoe zal dit gaan verlopen de komende dagen...Volgens Billy stookt Isabella alles op en staat het straks weer in de bladen.

Andrea schreeuwt terwijl ze weer bij haar schilderij staat dat ze geen medicijnen heeft lopen uitdelen. Ze spreekt zichzelf dus tegen om te voorkomen dat het weer in de bladen komt.Ze maakt er nu van dat ze alleen ibuprofen heeft weg gegeven.

Andrea over Isabella: ''Wat een stom wijf zeg, helemaal klaar mee. Helemaal klaar mee.''

Ruud ontkracht buiten tegen Paul dat het Ibuprofen was. ''Ik zeg het niet graag maar dat was het niet.''

Paul loopt meteen naar Andrea toe. ''Wat heb jij Ruud gegeven dan?! Als jij zegt dat je ibuprofen hebt gegeven, is dat zo?'' ''Ja, gisteravond!''

Ruud komt erbij en blijft erbij dat het geen ibuprofen was maar diazepam. ''Ik slik medicijnen waarmee ik niet alles mag combineren.''

Andrea blijft er bij dat het gewoon ibuprofen was. ''Er is niks aan de hand. Ik zal het niet meer doen, ik laat je lekker hoesten. Neeheeeee, ik doe nooit meer wat! Dan ga ik toch lekker naar huis, ik mag de mensen niet eens meer helpen. Ik wil gewoon lekker schilderen, ik krijg de zenuwen van dat wijf. (Isabella)''

21:36. Ruud roept Billy. ''Ze heeft mij diazepam en geen ibuprofen. Dat is helemaal niet zo.''

Ook Charlotte en Billy lijken eindelijk het licht te zien en beginnen Ruud te geloven.''Isabella ik moet je gelijk geven, het spijt me. Ik sta te trillen op mijn poten. Sorry, sorry, sorry.'' aldus Billy.

21:42. Alle stream vallen uit op het moment dat Vanessa keihard gaat schreeuwen. Het is niet meer mogelijk om te kijken. Alleen mensen die niet van streams wisselen kunnen blijven kijken.

21:49. Rienk begint ook te twijfelen en blijft Andrea ondervragen.Vanessa verklaart Andrea voor gek.

Andrea: ''Ík heb echt geen verkeerde intenties.''

21:50. Jimmy en Emil lijken de boel te kunnen sussen. Emil is er voor Andrea.

Ondertussen zoeken Billy en Ruud het pilletje die Andrea aan Ruud heeft gegeven in de GFT bak.

Een wanhopige Andrea tegen Rienk "maar jij gelooft me toch?"....Rienk praat er omheen

Vanesse kan er niet tegen om steeds te moeten huichelen tegen Andrea. Ze is daar klaar mee.

21:53: Andrea blijft maar zeggen dat ze het doet uit goede bedoelingen.

Jimmy ziet nu ook dat Andrea stijf onder de medicijnen zit. Hij maakt zich zorgen en wil dat er een arts bij moet komen. Haar geen medicijnen meer geven althans geen strip maar ze moeten iemand van de groep laten geven. Emil vind het ook raadzaam om een dokter te laten komen en met hem te praten.

Jimmy tegen Charlotte: Jij bent goed met haar..ik wil haar die vraag niet stellen maar het is belangrijk om te weten hoeveel ze genomen heeft.

Aike en Isa denken beiden dat Andrea een psychisch probleem heeft.

Aike loopt nu met Isa buiten.
Isa zegt: Weet je wat ik denk, die spoort niet. Ze heeft een diepgaand gesprek gehad over Sofia. Zij googled iedere dag naar anton. Ze zoekt negativiteit op.

21:58: Isa tegen Aike: "Eerst prijst ze Anton helemaal de hemel in. En nu is-ie ziek, en nu is het ineens een leugenaar, een fantast. "

Isa: "Ik heb zelfs gedacht dat ze alzheimer begon te krijgen."
Aike: "Weet je dat ik dat serieus ook heb gedacht."

Isa zegt dat Andrea dinsdag een strip valium heeft gehad, en die strip is nu leeg.

Andrea bied haar excuus aan ruud aan, maar het komt niet oprecht over. Ruud gelooft Andrea alleen niet dat het een ibuprofen was.

Paul is blij dat er geen dooien gevallen zijn. ''Anders hadden we weer een nieuwe gehad, maar of we dat hadden aangekund?''

Emil tegen Aike en Isabella: "Jimmy herkent bij Andrea dat ze waarschijnlijk te gortig is geweest met de hoeveelheid pillen. Daar doe je nu niets meer aan, het zit in haar systeem. Dus wat we gaan doen is: haar vanavond rust geven, en veel water laten drinken. Morgen moet er een dokter komen."

22:04. Laura neemt het op voor Isabella tegen Charlotte. Andrea gaat naar binnen en zegt dat ze ermee ophoudt.

Aike zegt nu weer "ik denk echt dat ze psychische problemen heeft ''Ze is een beetje een fantast.
Emil: Over de moestuin, ze weet er niets van.

In gesprek met Jimmy laat andrea de pillen aan hem zien. Ze heeft nu opeens ''perongeuk'' de verkeerde gegeven.

22:07 buiten: Lot loopt hard te hijsen aan een peuk.
Billy, geïrriteerd: Ja dat is wel mijn peuk hoor
Lot: Lieverd van mij mag je het hele pakje oproken hoor.
Billy: ja.. (kijkt nog steeds geirriteerd)
Lot loopt weg.

Het gaat om 5mg diazepam. Jimmy controleerde dit. Hij zegt tegen Andrea dat hij zich zorgen maakt.

Andrea slikt het om de pijn te verdoven, ''dat hoef je niet de hele wereld te vertellen.''
Jimmy maakt zich echt zorgen. Dit is niet de manier.

Vanessa: "Ik heb nog nooit zo'n leugenaar meegemaakt als die vrouw. Het is gewoon.... vernederend! Ik ben blij dat jullie ogen nu ook geopend zijn, want het was ook niet goed voor jullie."

Vanessa: "Elke keer als ze geconfronteerd wordt met leugens dan zegt ze: ja maar ik heb het goed bedoeld. Dat is haar stopwoord!"

Jimmy spreekt meermaals zijn zorgen uit dat ze die medicatie bij zich heeft. Andrea zegt "hou jij het maar bij je dan" Andrea: Niemand kent mij, niemand kent mij.
Jimmy: je hebt nu een aantal dingen gezegd en die kloppen niet. Ik maak me zorgen.

Andrea wil de camera's niet meer, ze wil naar huis zegt ze huilend. Ze wil het verdriet niet meer voelen en niet meer huilen. (Okey, wij krijgen nu echt medelijden met Andrea, dit gunnen we haar nou ook weer niet... Sorry, even een mening van Utopia Gekte tussendoor.)

Jimmy raad haar aan om het binnen in Utopia op te lossen en het hier allemaal recht te zetten.
Jimmy denkt niet dat Andrea klaar is voor de buiten wereld en dat ze daar een manier moet vinden om rustig te worden

"ik hoorde Ruud hoesten en wilde alleen maar helpen, Doe ik nooit meer"

Ze geeft nu toe dat Charlotte en Billy ook een tablet hebben gekregen. Ze had de meiden belooft niets te vertellen.

Nu confronteert Jimmy haar met het feit dat zij ook Charlotte en Billy pillen heeft gegeven. Dat ze strafbaar is. ''Je mag geen medicatie geven''

Hij zegt ook dat ze gewoon eerlijk moet zijn en moet zeggen dat ze het gedaan heeft. Andrea zegt weer dat ze Ibuprofen heeft gegeven. Jim "nee Andrea, stop daarmee."
Andrea: " Dan heb ik het verkeerd gepakt"

Jimmy mag Andrea's tas doorzoeken met haar toestemming. Er zit nog antibiotica van Hakim in.

Andrea geeft toe dat ze de medicatie van hakim heeft. Jimmy 'dat meen je niet'. Andrea weer erop ja maar het is antibiotica voor als iemand ziek word.

Nu vraagt ze aan Jimmy: ''Ga je het nu zeker tegen iedereen zeggen?'' Jimmy zegt dat ze zelf eerlijk tegen de groep moet zijn. En weer wil ze zeggen dat het andere pillen waren

Andrea: "zal ik maar gewoon weggaan dan? Ik ben alles kwijt me kind, Anton, ik heb geen zin meer.''

Jimmy zegt dat ze niets kwijt is, ze heeft zichzelf nog. Je kan alles kwijt raken als je je zelf maar niet verliest. Jimmy vind de buitenwereld nog niet geschikt voor Andrea. (Weer een mening van Utopia Gekte, sorry kan het niet laten: Jimmy is een held.)

Ze moet niet weggaan volgens Jimmy. ''Er staan allemaal leeuwen aan de poort die je op staan te wachten. Je bent daar nog niet klaar voor''

Laura tegen Billy en Charlotte: Andrea zal het nooit met verkeerde intenties doen, ze is gewoon een beetje warrig.

Ondanks dat jimmy neutraal probeert te blijven wil Andrea toch naar huis. Ze gaat haar best niet meer doen en gaat niks meer doen. ze is toch alles al kwijt. Jimmy probeert haar weer positief te krijgen.

Jimmy vraagt of Andrea tegen snurken kan, dan komt ze vanavond maar bij Jimmy slapen. 

Andrea: 'Ik ben zo'n lul, elke keer verpest ik het weer'

Andrea wil helemaal niks meer. ''Geef die pillen terug Jim en roep iedereen bijeen om afscheid te nemen.''

Ze huilt, echt tranen dit keer, 'stomme impulsieve gedrag van mij", zegt Andrea. Ik had gewoon terug moeten gaan naar Anton. ''Dan had je niet voor jezelf gekozen'' zegt Jimmy


Denk iets langer na voor je iets doet zegt Jimmy. Ik weet wat liefdes pijn is, maar ondanks dat moet je nadenken en niet zoveel medicatie innemen.

Andrea: Er is iets gebroken in mij, en dat vind ik het ergste. Ik wil hem niet meer zien, ik vind het verraad en dat wil ik wegdrukken.

22:34. Ze voelt nu alleen maar boosheid om haar heen. Jimmy troost haar en zegt dat hij niet boos is. Andrea vindt het maar gezeur allemaal en wil ermee ophouden.

Andrea geeft toe dat Isabella gelijk heeft maar ze wilde er niet over praten. Isabella heeft er voor gestudeerd zegt Jimmy. Dat heb ik ook zegt Andrea.

Jimmy haalt Ruud op. Andrea zegt sorry tegen hem. Andrea heeft gisteren 6 a 7 diazepam genomen en heeft ruud de verkeerde pil gegeven. Ze wilde niet meer, ze wilder er uit stappen ze wilde gewoon de pijn weghebben.

Ruud begrijpt haar. ''Je krijgt nogal wat over je heen.''
Ik hou van je, ik hou ook van jou.

Ze durfde niet te zeggen dat ze hem de verkeerde pil heeft gegeven.

22:41 Ruud vindt het belangrijk dat ze de waarheid verteld. Hij zal nooit boos worden om de waarheid. Andrea weer huilen...

Vanessa begrijpt niks van Andrea. ''Ze stond na de terugkeer van Anton urenlang te dansen, ze heeft geen verdriet.'' zegt ze.

Jimmy gaat morgen de hele dag met Andrea doorbrengen. De hele dag samen. Behalve op het toilet zegt hij. Hij gaat zich aan Andrea vastbinden met een touwtje, serieus.

Nu gaat Isabella naar Andrea toe. Jimmy geeft instructies over hoe ze het aan moet pakken en daarna moet ze niet met iedereen er over praten. Andrea bied nu haar excuses aan aan Isabella. Isabella is blij omdat ze heel veel zag en zich zorgen maakte.

Isabella laat weten dat ''het goed is''. Andrea huilt in haar armen.

''In verband met een technische storing is het mogelijk dat er geen beeld is op de livestreams.'' Dit staat nu op de officiële website.


Isabella: "niet meer sorry zeggen tegen mij, maar tegen jezelf. Ik kan er wel mee omgaan hoor"

Isabella zegt dat ze geen contact meer moet zoeken met de buitenwereld via de telefoon of via de mail en dat ze Jimmy of Isabella dat vantevoren moet vragen.

Andrea wil over Anton beginnen. Isabella:"We gaan het er nu niet over hebben, je gaat nu lekker veel water drinken.''

22:50. Isabella: ''Je gaat geen gekke sprongen meer maken, je gaat ook niet iemand bellen. Uit de buurt blijven van de laptop en telefoon.'' Jimmy geeft Andrea nog een knuffel.

22:56. Het is alweer rustig. Jimmy praat met onder andere Emil. Jimmy wil Andrea in Utopia houden. Emil lijkt het een verstandig idee om een dokter te laten komen.

Jimmy wil dat Andrea binnen Utopia tegen de buitenwereld wordt beschermd. Jimmy wil niet dat mensen op haar stemmen omdat ze veiliger is in Utopia.

Wij stoppen vanaf hier met updaten. Er wordt veel nagepraat maar veel van hetzelfde. Wij houden iedereen weer op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Wel vullen we dit bericht nog aan met eventuele video's die nog komen.98 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.