Uitslag nominaties bekend. ~ Utopia Gekte

1/22/2014

Uitslag nominaties bekend.

Nu alle stemmen uitgebracht zijn is het duidelijk. De genomineerden zijn Peter, Billy en Jimmy. Wij hebben alles bijgehouden via een liveblog over de nominaties. Daar kan je alles nog eens rustig terug lezen.
genomineerden-utopia

In totaal heeft Peter de meeste stemmen ontvangen, wat geen verassing meer was voor iedereen die de livestreams aan het volgen is. 28 stemmen zijn voor hem. Veel inwoners hebben Peter alle drie de stemmen gegeven.

De 16e stemmen van de elite zijn naar Peter, Hakim en Billy gegaan. De voornaamste reden dat Peter zoveel stemmen heeft gekregen is vanwege zijn gedrag van de afgelopen dagen. Jimmy krijgt een aantal stemmen voornamelijk omdat hij de nieuwkomer is. Verder is hij volgens giorgio té serieus.

Het is aan de aankomende nieuwe bewoner om te kiezen wie hij/zij binnenkort definitief naar huis toe stuurt. Dat Peter zoveel stemmen heeft gekregen maakt dus eigenlijk weinig uit. Volgende week dinsdag kunnen we op de livestreams zien wie er uit gaat.

nominaties, utopia, bekend

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.