Stem Ruud Termijn Utopia in - Mogelijk nieuwe kandidaat. ~ Utopia Gekte

1/19/2014

Stem Ruud Termijn Utopia in - Mogelijk nieuwe kandidaat.

Ruud Termijn is een veelzijdig kunstenaar die zijn jeugd heeft doorgebracht in Canada.
In de jaren ‘70 is hij naar Nederland verhuisd. Hier woont hij samen met zijn vrouw, zijn drie kinderen en zijn trouwe viervoeter Wolff.
 todo
Ruud Termijn emigreerde met zijn ouders op jonge leeftijd naar Canada, waar zijn vader als grafisch ontwerper aan het werk wilde. Maar van deze plannen kwam weinig terecht. Het was een zware periode en uiteindelijk verhuisde de familie terug naar Nederland toen Ruud 15 jaar was. Vlak na terugkomst overleed zijn moeder waardoor hij op jonge leeftijd gedwongen op eigen benen kwam te staan.

Ruud is beeldend kunstenaar van beroep maar heeft in het verleden allerlei baantjes gehad. Zo verdiende hij zijn geld als kok, masseur en boomchirurg. Hij heeft ook gewerkt in de bouw en als sociaal werker. Daarnaast was Ruud ooit eigenaar van een café en een discotheek in het centrum van Utrecht, waarvoor hij het interieur zelf ontworpen en gebouwd had.

Hij werkt in zijn kunst vooral met ijzer en is heel ervaren in het bouwen van kleine verwarmingssystemen. Daarmee hoopt hij de loods eindelijk warm te kunnen krijgen. Ook wil hij voor de bewoners zo snel mogelijk zitmeubels maken. Om geld te verdienen in Utopia, wil hij graag zijn kunst en zelfgemaakte meubels gaan verkopen. Ruud houdt van aanpakken. Hij wil graag een bijdrage leveren aan verschillende projecten van inwoners.

Je kan hier stemmen op Ruud, Laura of Arthur. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.