Ruud Termijn na 4 dagen naar huis. ~ Utopia Gekte

1/27/2014

Ruud Termijn na 4 dagen naar huis.

Na een lange discussie en een aantal stemrondjes is het zeker dat Ruud Termijn naar huis moet. Laura mag dus nog blijven, daarmee is de kans groot dat Laura morgen Billy naar huis stuurt.

Ruud zit er niet echt mee en reageert nuchter op het slechte nieuws. ''Ik vind het prima, ik ga lekker naar mijn waterbed. Ik ga lekker n**ken vannacht.''

Charlotte is er niet over te spreken dat Laura mag blijven. Ze heeft last van de seksueel getinte grappen van Laura die vooral op Laura's seksualiteit slaan. ''Ik snap niet wat ze hebben gedaan, te dom. Ze beseffen gewoon niet wat ze hebben gedaan, facking dom, zo stom.'' Aldus Charlotte.

Emil is in tranen terwijl hij er juist voor gekozen heeft om Laura te laten blijven en Ruud naar huis te stemmen. Hij is van mening dat Laura veel kan groeien en heeft uit niet egoïstische redenen voor haar gekozen.

Nu Laura's visum zal worden omgezet in een paspoort mag zij morgen één van de drie genomineerden naar huis sturen. Ze kan kiezen uit Jimmy, Peter en Billy. 

In dit liveblog kan je teruglezen hoe de hele stemming is verlopen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.