Ruben Lenten zoon van Utopia bewoner Paul ~ Utopia Gekte

1/03/2014

Ruben Lenten zoon van Utopia bewoner Paul

Ruben Lenten, succesvol Extreme Kiteboarder is de zoon van Paul Lenten, inwoner van Utopia. Volgen Ruben is zijn vader zijn beste maatje.

''De jonge Nederlandse Ruben Lenten wordt ook wel de Master of Extreme genoemd. Hij is de atleet
die de grenzen van kitesurfing opzoekt; het moet hoger, harder en extremer. In 2004 werd hij derde bij de Professional Kite Riders Association World Tour. Dat gaf hem veel motivatie voor het jaar daarna. In 2005 won hij verschillende prijzen en eindigde hij op een overall tweede plaats.
Na jaren van competitie in de wereldtop besluit Ruben om te stoppen met de internationale wedstrijden. Waarom? Ruben is het niet eens met de internationale jurering. In deze jonge fase van de sport accepteert Ruben geen regels. Hij vindt dat de regels nog gezet moeten worden. Ruben bezoekt de beste spots met 's werelds beste rijders om nieuwe tricks en stijlen te ontdekken. Daarnaast houdt hij zich bezig met het testen en ontwikkelen van producten, waaronder voor zijn eigen merk LEN10.
Samen met hanglos.nl en Red Bull gaat Ruben dit najaar op zoek naar de dikste megaloop en hoogste sprong met Red Bull Boven N.A.P.!''


Aanvullende onderscheidingen en prijzen 2nd PKRA World Tour 2005 1st Red Bull King of the Air 2005. Signature line of LEN10 products by Mystic. 14 episode TV-show On The Loose. Jumping from Mediterranean Sea to the Atlantic Ocean over concrete pier. Flying of a 100 meter high cliff with snowboard and kite. Organizing prestigious kiteboarding events with Red Bull. Deel dit artikel:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.