Peter Nuninga verlaat Utopia. ~ Utopia Gekte

1/28/2014

Peter Nuninga verlaat Utopia.

Laura's stem is naar Peter gegaan.

Peter Nuninga moet Utopia verlaten. Laura heeft besloten om hem naar huis toe te sturen. Gisteren mocht Laura in Utopia blijven waardoor haar visum is omgezet in een paspoort. Dat gaf haar de luxe om één van de drie genomineerden naar huis te sturen. Nu is dus eindelijk duidelijk dat Peter naar huis moet. Eigenlijk zou Laura haar keuze om 12:00 al aan de groep laten weten maar waarschijnlijk wilde ze het spannend houden. Nadat rond half vier eerst de laptop is gebracht kwam de groep bij elkaar. Laura wilde in eerste instantie Billy naar huis sturen.

Peter is blij met de keuze van Laura maar is wel in tranen. Hij wil zijn sores oplossen en dit is de beste keuze die Laura kon maken hoe graag Peter ook wilde blijven. De spullen die Peter nog heeft deelt hij uit aan de rest van de groep. Gister had hij zijn kist al opgeruimd in de hoop dat hij naar huis mocht gaan. Hij loopt samen met de groep naar de poort en ze nemen afscheid. Inmiddels heeft Peter het terrein van Utopia verlaten.

Veel Utopia kijkers zijn boos dat Billy er niet uit is gegaan en dreigen zelfs hun paspoort op te zeggen of hebben dit al gedaan. 
Peter Nuninga verlaat Utopia vrijwillig.

5 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.