Harold nu toch echt naar huis. ~ Utopia Gekte

1/19/2014

Harold nu toch echt naar huis.

Na veel wikken en wegen, veel 24 uurtjes, een vrouw die met een megafoon langs het hek staat en veel met de handen in de zakken over het terrein waggelen is het moment van vertrek voor Harold dan toch eindelijk aangebroken. Zo, dat is een lange zin. In de avond van 20 januari besluit Harold definitief om Utopia te verlaten. Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen.  In de vergadering van vanavond heeft hij het aan de groep verteld.

Harold twijfelde al een lange tijd. Het is nu genoeg geweest aldus Harold in een gesprek met Isabella. Waarschijnlijk komt vanavond de psycholoog al waarna zijn 24 uur in gaan. Deze keer is Harold vastberaden en hij is niet meer op andere gedachten te brengen. Zijn borg van 12.000 euro is hij kwijt. De borg van Lindy is een paar dagen geleden naar Stichting Heppie gegaan. Of deze borg daar ook naartoe gaat is nog onbekend. Als hij was gebleven zou hij Aike eruit stemmen omdat hij naar eigen zeggen niks met haar heeft.

Net heeft hij weet een gesprek gehad met Isabella. Ze imiteerden de gedachtes en reactie's van de andere bewoners op Harold's vertrek. Het is dus 99% zeker dat Harold gaat.

Harold vertelt op dit moment in de vergadering dat hij weg gaat. Hij kiest voor zichzelf, zijn kinderen en zijn vrouw. Hij krijgt zijn emoties niet onder controle. Ook een verlies in de familie maakt het zwaar voor hem.''Ik trek het niet, ik ben een warboel. Ik laat een hoop kilo's achter.''

Morgen om 10:00 verlaat Harold het terrein. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.