Brekend: Lindy Vermeer verlaat Utopia. ~ Utopia Gekte

1/14/2014

Brekend: Lindy Vermeer verlaat Utopia.

Lindy Vermeer heeft Utopia vrijwillig verlaten.

In een gesprek tussen Lindy en Charlotte laat Lindy weten dat ze weg gaat uit Utopia. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend, ze roept nu de groep bij elkaar om het iedereen te vertellen. Ze heeft er 24 uur over na mogen denken en ze kan Utopia met een gerust hart verlaten omdat charlotte beloofd om voor de koeien te zorgen.

Ze gaan nu (13:30) met zijn allen bij de openhaard zitten. Daar wil Lindy tegen de groep vertellen dat ze Utopia gaat verlaten.

Lindy: ''Ik heb vanaf dat ik hier zit al heimwee, heb daar een goed gesprek over gehad. En uiteindelijk besloten dat ik ga.''

De groep vindt het heel erg maar ze begrijpen haar allemaal. Ze vinden het heel jammer want ze heeft echt bijgedragen aan het Utopia wat er nu al is.

''Ik heb hier 2 weken gezeten, en het is goed zo'' vertelt Lindy snikkend. ''Jullie moeten beloven dat de koeien geen biefstuk worden.''

Ze geven Lindy een groot applaus en zingen ''Lindy bedankt, Lindy bedankt!'' Sommige inwoners worden emotioneel, waaronder Giorgio.


Niet veel later denken de bewoners al na over waar de nieuwe bewoner moet gaan slapen. Ze vinden dat diegene eerst op stro moet slapen en niet meteen in een lekker bed. Rienk is hier op tegen tenzij iedereen op stro gaat slapen. De rest van de groep ziet het als een soort ontgroening. Uiteindelijk besluiten ze om de nieuwe bewoner zelf te laten kiezen tussen stro of een bed.

Terwijl Lindy zich gaat omkleden en voorbereid om naar huis te gaan deelt ze de spullen die ze nog heeft uit aan haar medebewoners. De kist wil ze wel graag mee naar huis nemen. Ook schrijft ze nog iets op de wandschildering in haar eigen figuur.

Peter en Harold dragen de kist van Lindy naar de poort. Alle andere inwoners lopen ook mee.
Een laatste knuffel en kus. Lindy loopt door de poort en is officieël geen inwoner meer van Utopia.


Gister is Lindy nog verkozen tot meest populaire inwoner van Utopia. De borg die Lindy heeft betaald om mee te mogen doen aan dit programma gaat volgens John de Mol naar een goed doel. Het is onbekend welk bedrag elke deelnemer heeft betaald. Dit is afhankelijk van het vermogen van de inwoner. Het schijnt in ieder geval tussen de 2500€ en 25.000€ te liggen als we de versprekingen op de livestream mogen geloven. Het was dus een dure vakantie voor weinig luxe. Wij vinden het erg jammer dat Lindy besloten heeft om te gaan, wij wensen haar al het beste van de wereld met nog heel veel liefde en geluk.


Lindy Vermeer verlaat Utopia vrijwillig.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.