Hoe werken de streams van Utopia? ~ Utopia Gekte

12/23/2013

Hoe werken de streams van Utopia?

De streams zijn momenteel live te volgen via www.utopiatv.nl of de Utopia App. Echter zit het nog in de testfase en ervaren veel mensen nog problemen met de streams. Op dit moment zijn ze de camera's en de audio aan het testen. Zometeen gaat o.a. Ruud de Wild voor 24 uur Utopia in. Om zelf 24/7 de streams te kunnen kijken heb je een Utopia paspoort nodig.

Livestream Utopia

Met meer dan 100 camera's en twee 360 graden camera's bedient Utopia jou met maar liefst 4 livestreams. Via Utopiatv.nl/live kan je met je Utopia paspoort 24/7 live kijken naar de 15 kandidaten in Utopia. Zoals eerder genoemd kan je dus naar 4 livestreams kijken. Boven de stream waar jij naar kijkt zie je een grote balk met daarin de streams waar je uit kan kiezen. Klik op één van de streams je beeld wisselt meteen.

Picture-in-picture Utopia
 Ook is het mogelijk om naar een stream te kijken en daaroverheen nog een andere stream te plaatsen. (picture-in-picture) Deze stream kan je zelf slepen naar de plek waar jij het hebben wil.
Toon streams naast elkaar
Natuurlijk is het ook handig als je twee streams naast elkaar kan kijken dus ook daar is goed over nagedacht. Binnen één minuut ben je al wegwijs in de vele mogelijkheden van de streams. Om het geluid te horen van een stream naar keuze hoef je alleen maar je cursor (muis) over die stream te bewegen.

De 360 graden camera's kan je zelf bedienen. Dit doe je door er op te klikken en vervolgens met je muis te slepen. Houd wel de muis ingedrukt als je er op klikt. Andere kijkers zien dit niet, alleen jij. De 360 graden camera neemt constant 360 graden beeld op om zich heen.


Deel dit artikel:

7 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.