Harold van Triet- Kandidaat Utopia ~ Utopia Gekte

12/26/2013

Harold van Triet- Kandidaat Utopia

Harold van Triet (38)
Beveiliger

Harold UtopiaHarold van Triet is ondernemer. Hij heeft een winkel en beveiligingsbedrijf. Harold rookt niet en drinkt geen alcohol, maar verder is zijn leefpatroon niet zo gezond. Hij eet dagelijks een broodje shoarma, anders wordt hij chagrijnig. Dat zou nog lastig kunnen worden in Utopia realiseert hij zich. Hij hoopt overigens een beetje te kunnen afvallen het komende jaar.

Harold is een hardwerkende huisvader van twee kinderen en is al jaren gelukkig met zijn vrouw. Harold vindt het op dit moment stevig misgaan in Nederland. Hij is het type dat zich bemoeit met de problemen die hij op straat ziet. Hij omschrijft zich als een grote knuffelbier en vindt zichzelf totaal niet agressief.

Alles wat thuis moet gebeuren, kan Harold zelf en hij is behoorlijk handig. Hij kan behangen, stuken, elektra en sanitair aansluiten. Hij denkt dat zijn handigheid van pas komt in Utopia. Om aan geld te komen wil Harold kippen, koeien en geiten houden. De eieren, melk, kaas en boter wil hij verkopen.

De armen van Harold zijn getatoeëerd met buitenaardse wezens. Hij gelooft stellig in buitenaards leven. Zijn ultieme droom is om ooit een ruimtereis te maken en als de ruimtewezens daadwerkelijk bestaan, mogen ze hem wat Harold betreft meenemen. Een Utopia op Mars lijkt hem ook wel wat.


Deel dit artikel:

5 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.