Giorgio Verweij- Kandidaat Utopia ~ Utopia Gekte

12/26/2013

Giorgio Verweij- Kandidaat Utopia

Giorgio (20)
HBO-student

Giorgio UtopiaDe vrolijke Giorgio is ongecompliceerd, happy en misschien een tikje verwend. Hij is jong, maar heeft al veel gereisd met zijn familie en is absoluut niet wereldvreemd.

Hij heeft het allemaal goed voor elkaar. Woont nog thuis in een bemiddeld en liefdevol gezin, ziet er goed uit, heeft acht hele goede vrienden en is trots op zijn borsthaar. Zijn familie heeft een aantal appartementen en hij heeft geholpen bij de verbouwingen. Hij kan elektriciteit en waterleidingen aanleggen. Hij vindt zichzelf sterk en een doorzetter. Alles wordt nu voor hem geregeld, maar hij vindt wil dat hij verstand heeft van koken, slachten en hutten bouwen. Giorgio wil aan Utopia meedoen om veel geld te verdienen. Hij wil feesten geven, want iedereen wil natuurlijk voor hem draaien straks. In een jaar wil hij minimaal 2 ton verdienen. Regels vindt hij niet echt nodig, maar van fysiek geweld is hij niet gediend. Hij is een moederskindje, kent geen schaamte, is nergens bang voor en heeft ''schijt aan alles''. Hij gaat de zekerheid van eten missen, want hij is stapelgek op eten. HIj eet alles en er is niets waar hij niet van houdt.

Giorgio heeft een hekel aan chagrijnige en onbetrouwbare mensen. Hij houdt niet van lelijke mensen en al helemaal niet van zweverige types. Geitenwollensokkendragers moet hij ook niet. Nee, Giorgio weet precies wat hij van Utopia wil, namelijk geld verdienen en dat zal gebeuren.


Deel dit artikel:

9 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.